Silivri’den üniversite öğrencilerine 750 TL’lik katkı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silivri’den üniversite öğrencilerine 750 TL’lik katkı tüm detaylar haberimizin devamında…

Silivri'den üniversite öğrencilerine 750 TL'lik katkı

Silivri Belediyesi tarafından 2023-2024 eğitim öğretim seneı döneminde üniversiteyi kazanan 1. sınıf örgün eğitim öğrencilerine 750 TL katkı ödemesi yapılacak.

İstanbul (İGFA) –Silivri Belediyesi, ilçede yaşayan üniversite öğrencilerinin eğitimine yönelik desteklerine hız kesmeden devam ediyor.

2 seneda üniversiteyi kazanan Silivrili öğrencilere 500’er TL katkı ödemesi yapan Silivri Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde de üniversiteyi kazanan 1. sınıf örgün eğitim öğrencilerine 750 TL katkı ödemesi yapacak.

Kendisi ya da ailesi Silivri’de ikamet eden öğrenciler BizdenSize Sosyal Market’e başvurarak bu destekten faydalanabilecek.

Detaylı bilgi almak isteyen Silivrililer www.silivri.bel.tr web adresi ya da 0212 444 20 47 (1421-1422-1423) numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirler.

Öğrencilere katkı ödemesi ile ilgili konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak; her sene başarıdan başarıya koşan gençlerimize yönelik desteklerimize devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi son 2 seneda üniversiteyi kazanan öğrencilerimize 500 TL destek ödemesi yapmıştık. Bu sene ise rakamı biraz daha yukarıya çekerek 750 TL destek ödemesi veriyoruz. BizdenSize Sosyal Marketimiz aracılığıyla yapacağımız destekle geleceğimizin teminatı gençlerimize ‘Üniversiteye Hoş Geldin’ diyoruz. Ülkemizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyecek olan gençlerimize başarılar diliyor ve bu yolda her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyorum” diye konuştu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Silivri’den üniversite öğrencilerine 750 TL’lik katkı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!