Meteorolojiden Elazığ ve Çevre İller için Sarı Kod Uyarısı!

Meteorolojiden Elazığ ve Çevre İller için Sarı Kod Uyarısı!
Meteorolojiden Elazığ ve Çevre İller için Sarı Kod Uyarısı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji yetkilileri, Elazığ ve çevre iller için sarı kod uyarısında bulundu. Olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürmesi beklenirken, vatandaşlar uyarıları dikkate almalı.

Yoğun Yağışlarla Birlikte Riskler Artıyor

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Elazığ, Bingöl, Malatya ve Tunceli çevrelerinde yoğun yağışlar bekleniyor. Bölgede 21-50 kg/m2 arası sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar öngörülüyor. Bu durumun sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgarlar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzlukları beraberinde getirebileceği belirtiliyor.

Vatandaşlar Tedbirli Olmalı

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların olası risklere karşı tedbirli olmaları gerektiğini vurguluyor. Sel ve su baskınlarına karşı önlem alınması, ani su taşkınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor. Ayrıca, sürücülerin yağış nedeniyle oluşabilecek ulaşım aksamalarına karşı dikkatli olmaları önemle tavsiye ediliyor.

Meteoroloji Süreci Takip Ediyor

Meteoroloji yetkilileri, yağışların seyrini sürekli olarak takip ettiklerini ve güncel bilgileri vatandaşlarla paylaşacaklarını belirtiyor. Halkın güvenliği için gerekli önlemlerin alınması ve Meteoroloji’nin uyarılarının dikkate alınması gerektiği vurgulanıyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meteorolojiden Elazığ ve Çevre İller için Sarı Kod Uyarısı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!