Elazığ’da “Ausbildung” Semineri İlgi Gördü

Elazığ'da
Elazığ'da "Ausbildung" Semineri İlgi Gördü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da Almanya’da çalışmak, meslek edinmek veya mesleğini devam ettirmek isteyenler için düzenlenen “Ausbildung” semineri büyük ilgi gördü.

Seminerin Düzenleniş Süreci

Elazığ’da faaliyet gösteren A.S.D. Danışmanlık firması tarafından Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) iş ortaklarının katılımıyla Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminer, “Geleceğini bizimle şekillendir” temasıyla düzenlendi. Program, Ausbildung konusunda merak edilen konuları, iş imkanları, çalışma şartları, meslek edinme süreçleri ve oturum izni fırsatları üzerine katılımcıları bilgilendirdi.

Seminer Hakkında Değerlendirme

A.S.D. Danışmanlık Eğitim Müdürü Şahin Kılıç, seminer hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Firmamızın ev sahipliğinde Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Ausbildung semineri, Almanya’da çıraklık ve mesleki eğitim anlamına gelmektedir. Bu eğitim, Almanya’da maaşlı meslek eğitimi olarak nitelendirilebilir. 300’den fazla alanda teorik ve pratik deneyimi kapsayan bu program, Almanya’nın meslek edindirme projesi olan Ausbildung ile 18-30 yaş aralığındaki vatandaşlarımızı Almanya’nın nitelikli iş gücüne kazandırmayı hedeflemektedir.”

Şirket Yöneticisinin Açıklaması

Şirket Yöneticisi Ali Erikli ise Türkiye ve Almanya’ya hizmet sunma amacıyla bu programı düzenlediklerini belirtti. Programın, Türk-Alman iş ilişkilerine katkı sağlaması ve bireylerin kariyerlerini şekillendirmelerine destek olması amaçlanıyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da “Ausbildung” Semineri İlgi Gördü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!