Elazığ’da Narko-Rehber Eğitimleri

Elazığ’da Narko-Rehber Eğitimleri
Elazığ’da Narko-Rehber Eğitimleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kent genelinde uyuşturucuyla etkin bir şekilde mücadele adına önemli bir adım attı. Öğretmenlerden velilere, personelden vatandaşlara kadar geniş bir katılımın sağlandığı narko-rehber eğitimleriyle ilgili detaylar açıklandı.

Uyuşturucuyla Mücadelede Narko-Rehber Faaliyeti

Elazığ’da gerçekleştirilen narko-rehber faaliyeti, uyuşturucuyla mücadelede bilinç ve farkındalığı artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda, narkotik maddelere dair detaylı bilgilerin yanı sıra bağımlılıkla mücadele stratejileri ve yasal mekanizmalar ele alınıyor.

Geniş Katılımla Gerçekleştirilen Eğitimler

Kentte bulunan 29 okul ve halk eğitim merkezlerinde görevli personel, öğretmenler ve veliler, narko-rehber eğitimlerine büyük ilgi gösterdi. Toplamda 45 eğitimde bin 469 kişiye ulaşılarak, uyuşturucuyla mücadelede etkin bir şekilde bilinçlendirme ve bilgilendirme sağlandı.

Eğitim İçeriği ve Kapsamı

Eğitimlerde, madde bağımlılığı, bağımlı kişilerin özellikleri, sokak satıcılarının profilleri, uyuşturucu madde ticareti ve tüketiminde kullanılan dil gibi konular ele alındı. Ayrıca, şüpheli mekanlar ve uyuşturucuyla mücadelede yasal müeyyideler gibi önemli konular da katılımcılara aktarıldı.

Toplumda Farkındalık ve İşbirliği

Elazığ’da gerçekleştirilen narko-rehber eğitimleri, toplumda uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalık oluşturmayı ve işbirliğini artırmayı amaçlıyor. Bu sayede, uyuşturucuyla mücadelede daha etkin ve koordineli adımların atılması hedefleniyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Narko-Rehber Eğitimleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!