Saadet Kayseri farkını ortaya koydu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Kayseri farkını ortaya koydu tüm detaylar haberimizin devamında…

Saadet Kayseri farkını ortaya koydu

Saadet Partisi Hacılar İlçe Başkanlığı Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Heyet Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ı ziyaret etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Kayseri Hacılar İlçe Başkanı Bülent Eser, “Hacılar’da güzel bir seçim dönemi geçirdik. Kayseri bir bütün halinde hareket etti ve neticesinde Mahmut Arıkan Bey’i bugün mecliste gördük. Saadet Partisi her döneme damgasını vuran bir parti oldu, yeni vekillerimizle de bunu yine sağlayacaklarına şüphemiz yok. Farklılıklarını ilk günden ortaya koymaya başladılar. Başta Kayserimiz olmak üzere güzel bir dönem ülkemizi bekliyor.” açıklamasında bulundu.

Bülent Eser, “Genel başkanımız Temel Karamollaoğlu ülke siyaseti için bulunmaz bir değer. Çok önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Erbakan Hocamızın yolundan sağlam adımlarla yürüyor. Kendilerine ziyaretimizi de gerçekleştirdik. Yoğun çabalarına bizlerde ilçemizde karşılık verme gayretindeyiz. Onun gayreti ile gayretleniyoruz. Genel başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi. 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Kayseri farkını ortaya koydu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!