Elazığ’ın Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, 2028 Seçimlerine Hazırlanıyor

Elazığ'ın Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, 2028 Seçimlerine Hazırlanıyor
Elazığ'ın Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, 2028 Seçimlerine Hazırlanıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bağımsız milletvekili olarak aday olan ve kazanamadığını öğrendiğinde hastaneye kaldırılmasıyla gündeme gelen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, yerel seçimlerde yeniden muhtar seçildi. Güneş, şimdiden 2028 seçimlerinde milletvekilliği için aday olacağını belirterek, vatandaşları gezerek oy istemeye başladı.

Muhtarlığı Siyasette Önümüzün Açılması İçin Tercih Ettik

31 Mart seçimlerinde yeniden muhtar seçilen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, “Allah Salıbaba halkından, bizleri destekleyen vatandaşlarımızdan razı olsun. Muhtarlığı siyasette önümüzün açılması için tercih ettik. Önümüzdeki 2028’de Allah nasip ederse hedefimiz Meclise gitmektir. Elazığ’daki vatandaşların sorunlarını dinleyip dile getirmektir. Vatandaşlarımızla birlikte el birliği içerisinde Elazığ’ı yönetip belirli bir yerlere getireceğiz. Tüm siyasetçilerle oturup kalkan birisiyim. Bir siyasi tecrübem de var. Elazığ’da milletvekilini aratmayacak kariyere sahibim. Vatandaşlardan oy istiyorum. Vatandaşlar bağımsız milletvekili adayı olduğum zaman bana oy vermedikleri için pişmanlar. Ben 2028 seçimlerinde mutlaka aday olacağım. O Meclise giderek, o kırmızı koridorlarda gezeceğim. Gençlerimize çay, çorba, kuru fasulye ve pilav yedireceğiz” şeklinde konuştu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’ın Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, 2028 Seçimlerine Hazırlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!