SON DAKİKA – Elazığ’da 3.9 Büyüklüğünde Deprem!

SON DAKİKA - Elazığ’da 3.9 Büyüklüğünde Deprem!
ELAZIĞ'IN SİVRİCE İLÇESİNDE 3.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ. (ERKAN BAY/ELAZIĞ-İHA) Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde sabaha karşı yaşanan deprem kısa süreli endişe yarattı. Acil Durum ve Afet Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin merkez üssü Sivrice ilçesi oldu. Saat 04.18’de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.9 olarak kaydedildi. Depremin derinliği ise yerin 11 kilometre altında gerçekleşti.

Depremlere Karşı Hazırlıklı Olmak Önemli

Türkiye’nin deprem kuşağında bulunması nedeniyle, vatandaşların depremlere karşı her zaman hazırlıklı olması önem arz ediyor. Özellikle Elazığ gibi deprem riski taşıyan bölgelerde, afetlere karşı alınacak önlemler ve acil durum planları büyük önem taşıyor. Bu tür doğal olaylara karşı alınacak tedbirler, olası can ve mal kayıplarını minimize etmede kritik bir rol oynuyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SON DAKİKA – Elazığ’da 3.9 Büyüklüğünde Deprem!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!