Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Mazbatasını Aldı
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Mazbatasını Aldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da 31 Mart yerel seçimlerinde zaferle çıkan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mazbatasını alarak göreve resmen başladı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde halkın teveccühüyle bir kez daha başkan seçilen Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

Demokratik Süreçte Yeniden Seçilen Başkan Şerifoğulları Açıklamalarda Bulundu

Mazbata teslim töreninde konuşan Şerifoğulları, “31 Mart akşamı vatandaşlarımız sandıklara giderek demokratik haklarını kullandı. Milli irade bir kez daha tecelli etti. 31 Mart akşamında Elazığ merkezde sandıklardan AK Parti çıktı. Ben bundan dolayı bütün hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum. 5 yıldır bu aziz şehrin şehrül-emin makamında şehrimizin gelişimine, dönüşümüne ve kalkınmasına katkı sağlamak için gayret edip çalışıyorduk. Allah’a hamd olsun şehrimize 5 yılda çok güzel eserleri ve hizmetleri kazandırdığımıza inanıyoruz. Bunun neticesinde Cumhurbaşkanımız, bizleri tekrar Elazığ’ın AK Parti belediye başkanı olarak huzurlarınıza gönderdiğinde bizler şehrimize yapmış olduğumuz hizmetlerin gururuyla alnımız açık ve başımız dik bir şekilde vatandaşlarımız bizleri ağırladı. Bunun neticesinde Allah’a hamd olsun 31 Mart akşamında bir zafer elde ederek, hemşehrilerimiz bizleri şehrül-emin makamına layık gördüler. Bizler seçim sürecinde de hep ifade ediyorduk, Allah nasip ettiği taktirde, hemşehrilerimiz bizlere inandığı taktirde bizler tekrar göreve başlar başlamaz ilk günkü aşkla, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade ettik. Sorumluluğumuzun çok daha büyük ve ağır olduğunun farkındayız ama Allah’a hamd olsun taahhüt ettiğimiz projeleri Allah’ın izniyle hayata geçirebilmek için, bu aziz şehri daha güzel yarınlara taşımak için meclis üyelerimizle birlikte koşturacağız ve emek vereceğiz. 5 yılda olduğu gibi hiçbir bahanenin arkasına sığınmayarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu şehir bölgenin lider şehri haline gelecek ve bu şehirde yaşayan her bir vatandaşımız da huzurlu ve müreffeh bir şehirde yaşamanın mutluluğuyla hayatlarını idame ettirecekler” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

Hizmette Gurur Duyulan Başkanın Vaatleri

Elazığ’a son beş yılda birçok hizmet kazandırdıklarını ve şehrin gelişimi için gayret ettiklerini belirten Şerifoğulları, bu süreçteki başarılarının şehre olan bağlılıklarının bir göstergesi olduğunu söyledi. Vaat ettikleri projeleri hayata geçirmek için meclis üyeleriyle birlikte çalışacaklarını ve hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan halka hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Gelecek İçin Umutsuzluğa Yer Yok

Başkan Şerifoğulları, Elazığ’ın bölgenin lider şehri haline geleceğine inandığını ve bu başarıda her vatandaşın payının olacağını vurguladı. Halkın huzur ve refahı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyleyen Şerifoğulları, gelecek için umutsuzluğa yer olmadığını ifade etti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!