Elazığ TSO Başkanı Alan: “Seçilen başkanları tebrik ediyorum”

Elazığ TSO Başkanı Alan: “Seçilen başkanları tebrik ediyorum”
Elazığ TSO Başkanı Alan: “Seçilen başkanları tebrik ediyorum”
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen başkanları, meclis üyelerini ve muhtarları tebrik etti. Alan, demokratik sürecin bir parçası olan yerel seçimlerin sonucunda vatandaşların tercihlerini yansıttığını belirtti.

Başkan Alan, demokrasi şöleni olarak nitelendirdiği yerel seçimlerin halkın sağduyusu ve hoşgörüsüyle sorunsuz bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti. Vatandaşların sandık başına giderek iradelerini ortaya koyduğunu ve yerel yöneticilerini seçtiğini vurgulayan Alan, bu sürecin önemine dikkat çekti.

Seçimlerin sonucunda Elazığ Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Şahin Şerifoğluları’nı başarısından dolayı kutlayan Başkan Alan, geçmiş dönemde gerçekleştirdiği projelerin devamı olarak yeni projelere imza atacağına inandığını belirtti. Ayrıca, Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Keban, Kovancılar, Maden, Palu ve Sivrice ilçelerinin belediye başkanlarını da tebrik ederek başarılar diledi.

Başkan Alan, yeni dönemde belediyelerin istihdamı ve üretimi artırmaya yönelik projelerinin güçlü destekçileri olacaklarını belirtti ve seçimlerin şehir ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ TSO Başkanı Alan: “Seçilen başkanları tebrik ediyorum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!