Muğla’da okuma seferberliği başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’da okuma seferberliği başladı tüm detaylar haberimizin devamında…

Muğla’da okuma seferberliği başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin yüzüncü seneında 100. Yıl Okuma Seferberliği ile çocukları ve gençleri hem kitaplarla hem de Cumhuriyetin değerleriyle buluşturuyor.

MUĞLA (İGFA) – Çocuklara kütüphane kültürünü kazandırmak, onları kitapla tanıştırmak amacıyla 2022 seneında Her Kitapla Bir İl Tanıyorum 81 İl Projesi ile başlayan etkinlikler bu sene çocuklar ve gençler için 100. Yıl Okuma Seferberliği Projesi ile devam ediyor.

100. Yıl Okuma Seferberliği Projesi 0-8 yaş arası çocuklar için 23 Nisan’da 9-18 yaş arası gençler için ise 19 Mayıs’ta başladı. 100.Yıl Okuma Seferberliği projesine şu ana kadar çocuklarda 67, gençlerde 70 kişi katılım sağladı.

100. Yıl Okuma Seferberliği Projesi ile Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek ve aile katılımını sağlayarak çocukları ve aileleri kitap okumaya teşvik etmek, Ana Kütüphanede ise genç kullanıcıların okuma ve kütüphane kullanım alışkanlıklarını pekiştirmek, kütüphane kullanımlarını ve okuma alışkanlıklarını teşvik etmek amaçlanıyor.

Çocuklar kütüphaneden alıp okudukları her kitap için kendilerine özel oluşturulan Atatürk Albümlerini, gençler ise Cumhuriyetimizin 100 Yıllık Kazanımları Ajandasını tamamlayacaklar.100. Yıl Okuma Seferberliği Projesi Ekim ayında tamamlanarak yapılacak törenle sona erecek.    

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muğla’da okuma seferberliği başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!