Elazığ Kapalı Çarşı’da Bayram Öncesi Yoğunluk Başladı

Elazığ Kapalı Çarşı’da Bayram Öncesi Yoğunluk Başladı
Elazığ Kapalı Çarşı’da Bayram Öncesi Yoğunluk Başladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ, tarihi ve yöresel ürünleriyle ünlü Kapalı Çarşı’da Ramazan Bayramı öncesi hareketlilik yaşıyor. Yaklaşık yüz yıllık bir geçmişe sahip olan bu çarşı, şehrin kültürel ve ticari merkezlerinden biri konumunda. Özellikle bayram alışverişlerinin artmasıyla birlikte, çarşıda hareketlilik doruk noktasına ulaşıyor. Vatandaşlar, geleneksel tatlar olan bayram şekeri, kadayıf, orcik, pestil ve baklava gibi ürünler için çarşıya akın ediyorlar. Bu yoğun ilgi, çarşı esnafını da memnun ediyor.

Kapalı Çarşı Başkanı Yargıç Emir, yaşanan yoğunluğa ilişkin yaptığı açıklamada, “Kapalı çarşıda adeta kıyamet kopuyor. Vatandaşlar, bayram öncesinde et, süt, şeker, kadayıf gibi ürünlerini almak için çarşıya akın ediyorlar. Kapalı Çarşı, tarihinde görülmemiş bir hareketlilik yaşıyor. Buradaki esnaf olarak gururluyuz çünkü Elazığ Kapalı Çarşı, yaklaşık olarak 100 yıldır kesintisiz hizmet vermektedir. Belediye başkanımızın gerçekleştirdiği güzel tadilatlarla çarşı, yeni bir çehreye kavuştu. Yeni bir vizyon ve müşteri kitlesiyle birlikte güzel günler geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Kapalı Çarşı’da Bayram Öncesi Yoğunluk Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!