Elazığ’da 46 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu

Elazığ’da 46 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu
Elazığ’da 46 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da yaşanan üzücü bir olay, merkeze bağlı Yeni Mahalle Kooperatif Sokak’ta yer alan bir apartmanda gerçekleşti. Yakınlarının uzun süre haber alamadığı 46 yaşındaki İbrahim Türker, evinde ölü bulundu. Bu trajik olay, bölgede derin bir üzüntü ve merak uyandırdı.

Elazığ’da yakınlarının haber alamadığı 46 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu. Olay, merkeze bağlı Yeni Mahalle Kooperatif Sokak’ta bulunan 5 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün geceden itibaren İbrahim Türker’den (46) haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, itfaiye personelinin yardımı ile kapıyı açarak eve girdi. Sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Türker’in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi morguna kaldırıldı. İbrahim Türker’in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinden sonra netleşeceği öğrenildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da 46 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!