Elazığ’da Kaldırımda Bekleyen Öğrenciler, Aracın Su Sıçratması ile Sırılsıklam Oldu

Elazığ'da Kaldırımda Bekleyen Öğrenciler, Aracın Su Sıçratması ile Sırılsıklam Oldu
Elazığ'da Kaldırımda Bekleyen Öğrenciler, Aracın Su Sıçratması ile Sırılsıklam Oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da yaşanan şiddetli yağışlar, beraberinde birçok sorunu da getirdi. Bu doğa olaylarından biri de kaldırımda bekleyen öğrencilere araçtan sıçrayan su baskını oldu. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarılarına rağmen, yoğun yağışlar sebebiyle oluşan su birikintileri, kentte yaşayanları zor durumda bırakmaya devam ediyor.

Yağışlar ve Yol Sularının Oluşturduğu Tehlike

Hafta başından itibaren devam eden şiddetli yağışlar, Elazığ’da birçok alanda su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Bu durum, özellikle yolları kullanmak zorunda olan yayalar için tehlike oluşturuyor. Seyda Molla Bahri Bulvarı’nda kaldırımda bekleyen 4 kız öğrenci, yolun karşısına geçmek için araç trafiğini beklerken ani bir su baskınıyla karşılaştılar.

Otomobilin çukura girmesi sonucu oluşan su baskını, bekleyen öğrencileri anında etkisi altına aldı. Öğrenciler, sırt çantaları ve kıyafetleriyle birlikte tamamen ıslanarak sırılsıklam oldu. Bu ani olay karşısında ne yapacaklarını şaşıran öğrenciler, çevrelerine yardım çağrısında bulundular. Ancak araç sürücüsü, olayın farkında olmadan yoluna devam etti. Yaşanan bu olay, arkadaki aracın güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, otomobilin çukura girerek su sıçratması ve öğrencilerin anında ıslanması net bir şekilde görülebiliyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Kaldırımda Bekleyen Öğrenciler, Aracın Su Sıçratması ile Sırılsıklam Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!