Elazığ’da İşini Aşkla Yapan Çöpçünün Rock Yıldızı Performansı Kameralara Yansıdı

Elazığ’ta İşini Aşkla Yapan Çöpçünün Rock Yıldızı Performansı Kameralara Yansıdı
Elazığ’ta İşini Aşkla Yapan Çöpçünün Rock Yıldızı Performansı Kameralara Yansıdı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde bir temizlik işçisi, işini aşkla yapmanın örneğini sergiledi. Günlük rutin temizlik çalışmaları sırasında çöpe atılmış bir gitarı keşfeden temizlik personeli, olağan dışı bir performans sergilemekten çekinmedi. Çöp arabasının arkasına geçerek gitarla ritim tutmaya başlayan çöpçü, anlık olarak ‘Rock yıldızı’ havası estirdi. Bu etkileyici performans, çevrede bulunanların ilgisini çekerken, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Elazığ’da bir temizlik işçisinin çöpte bulduğu gitarı, çöp arabasının arkasında ‘Rock yıldızı’ edasıyla çalması kameralara yansıdı. O anlar, görüntüleri izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.
Elazığ’da Cumhuriyet Mahalle’sinde bir temizlik işçisi, çöpe atılmış bir gitar buldu. Gitarı alan personel, çöp arabasının arkasına geçerek gitarla ritim tutmaya başladı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde temizlik çalışanının heyecanla gitar çalması yüzlerde tebessüm oluşturdu. Bir süre çöp kamyonunun arkasında ritim tutan temizlik işçisi kamyonun hareket etmesiyle gözden kayboldu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da İşini Aşkla Yapan Çöpçünün Rock Yıldızı Performansı Kameralara Yansıdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!