Elazığ’da 3 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya İlişkin Dava Ertelendi

Elazığ’da 3 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya İlişkin Dava Ertelendi
Elazığ’da 3 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya İlişkin Dava Ertelendi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da yaşanan acı bir olayın yargı süreci devam ediyor. Sürsürü Mahallesi İmamefendi Bulvarı’ndaki bir iş yerinde gerçekleşen silahlı kavga sonucunda 3 kişi hayatını kaybetmişti. Mehmet K. ve Bülent B. olay yerinde, Mahmut D. ise hastanede yaşamını yitirmişti. Bu üzücü olayın ardından başlatılan dava sürecinde yeni bir gelişme yaşandı.

4 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen olayın şüphelileri tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. Ancak davada ilerleme sağlanması için yapılan duruşma, Elazığ Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşti. Mahkemeye, sanık M.S.D. ve taraf avukatları katılım gösterdi.

Sanık M.S.D., mahkeme heyetine saygılarını sunarak sözlerine başladı. Avukatının mazeret bildirdiğini öğrendiğini belirten sanık, savunmasını avukatının sunumundan sonra yapacağını ifade etti. Ayrıca, Bölge İdare Mahkemesi’nin kararına saygı duyduğunu ve mahkeme heyetinin tutukluluk halinin devamına ilişkin kararını kabul ettiğini dile getirdi.

Duruşma sürecinde sanık ve taraf avukatlarının savunmaları alındıktan sonra mahkeme heyeti, kararını ileri bir tarihe erteledi. Davanın detayları ve sonuçları, ilerleyen süreçte netlik kazanacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da 3 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya İlişkin Dava Ertelendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!