Özdağ: Provokasyonların tuzağına düşmeyeceğiz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdağ: Provokasyonların tuzağına düşmeyeceğiz! tüm detaylar haberimizin devamında…

Özdağ: Provokasyonların tuzağına düşmeyeceğiz!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya platformu Twitter üzerinden sahte hesaplarla Suriyeliler hakkında yasenean ve provokasyon amaçlayan yalan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Ankara (İGFA) – Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, son günlerde bazı hesaplardan sahte Suriyeliler tarafından işlenmiş cinayet, tecavüz haberleri yasenedığına dikkati çekerek, “Bu haberler yayınlanır yayınlanmaz ilgili emniyet birimleri ile Zafer Partisi yetkilileri temasa geçiyor. Haberlerin yalan olduğu ortaya çıkıyor. Aşağıda görsellerini verdiğim sosyal medya paylaşımları da provokasyon amaçlıdır. Bunlar ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu.

İşgalcilerden kaynaklandığı ifade edilen suçları Zafer Partisi resmi hesapları teyit etmeden itibar edilmemesi gerektiğini belirten Özdağ, “Önümüzdeki günlerde Suriyeli çeteler üzerinden yeni provokasyon girişimlerindeki olabileceğine dair teyitsiz duyumlarımız da var. Hiçbir Zafer Partili yapılan provokasyonların tuzağına düşmeyecektir. Sevgili Türk halkı sağduyusu ile polis ve jandarmanın görevini yapmasını beklemelidir” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özdağ: Provokasyonların tuzağına düşmeyeceğiz!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!