Aşk Bir Rüya Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

ask-bir-ruya-oyuncuları
ask-bir-ruya-oyuncuları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşk Bir Rüya dizisi Thapki adında çok güzel fakat kekeme olan bir genç kızın hayatını anlatacak. Dizi daha önce Hindistan da 704 bölüm çekilmiştir. Dizi 18 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek. Hindistan da yazılmış olan dizinin Dheeraj Sarna, Sudhil Kumar Singh ve Raj Shrıvastava tarafından yazıldığı biliniyor. Başrol oyuncuları ise Jigyasa Singh ve Manish Goplani olmaktadır. Dizi birçok ödül almıştır. Türkiye de ise 176 bölüm yayınlanması bekleniyor.

Aşk Bir Rüya Oyuncuları

Kanal 7 ekranında yayınlanması beklenen dizi Aşk Bir Rüya dizisinde kekeme olan  ve içine biraz kapanık olan bir genç kızı canlandıracaktır. Gelelim dizi oyuncularıyla alakalı bilgileri vermeye.

Aşk Bir Rüya Tapki (Jigyasa Singh)
Aşk Bir Rüya Tapki (Jigyasa Singh)

Aşk Bir Rüya Tapki (Jigyasa Singh)

Aşk Bir Rüya dizisi karakterlerinin başrolü olan ve kekeme bir kızı canlandıracak olan Jigyasa Singh 25 Haziran 1994 yılında doğmuştur. 28 yaşına olan güzel oyuncu Delhi’de Oyunculuk ile alakalı birçok ödül almıştır. 1.55 boyunda olan güzel oyuncu 54 kilo olmaktadır. Daha önce çektiği 3 İdiot filmiyle de ön plana çıkmıştır.

Aşk Bir Rüya Dizide Tapki

Tapki Kekeleyen güzel bir genç kızı canlandırmaktadır. Kekeme olan bu güzel genç kızın kekemeliği evlenemsine en büyük engeldir. Misra bey’in oğlu olan Diwakar ile tanışır. Evlilik aşamasına kadar gelirler hatta düğüm gününde genç kıza dayanamaz ve düğünü iptal eder. Bu beraberliğin arkasından Dhuruv pandev adında Tv kanalının sahibiyle tanışır. Zaman içinde TV kanalı sahibi genç kıza aşık olur. Ailesi de Tapki’yi çok sever. Fakat kader bu aşkın önüne geçecektir.

Aşk Bir Rüya Bihan (Manish Goplani)

Aşk bir rüya dizisi karakterlerinden biri olan Manish Goplanş 19 Kasım 1992 tarihinde doğmuştur. Hindistan ülkesinde dünyaya geldi. 30 yaşında olan yakışıklı oyuncu liseyi Hindistan da bitirdi. Mühendislik bölümünden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine ise Chora Tera Gaon ve Bada Pyara ile başladı. Yakışıklı oyuncunun boyu 1.80 olmaktadır. Altın petal isminde birçok ödüle de sahiptir.

Manish Goplani
Manish Goplani

Dizide Bihan:

Tapki Diwakar isimli bir genç kız ile tanışan yakışıklı Bihan düğün gününde ihanete uğramış ve ayrılmıştır. Tapki bu ihanetin ardından TV sahibi olan Duruv ile tanışır. Duruv ile evlenmek ister. Fakat Duruv annesine söz geçiremez. Kekeme olduğu için bu genç kızı istemez. Duruv yemeğine katılan ilaç yüzünden Tapki Bihan ile evlenmek durumunda kalır.

 

Aşk Bir Rüya Dhuruv (Ankit Bathla)

 

Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde 10 Ekim 1988 senesinde dünyaya gelmiştir. Ekonomi bölümünden mezundur. Antik oyunculuğa geçmeden önce Amerikan Expres’de çalışmıştır. Arkasından oyunculuğa başlamıştır. 34 yaşında olan yakışıklı oyuncu Dhuruv karakterine hayat verecektir.

 

Aşk Bir Rüya Shraddha Dhruv Pandey (Monica Khanna)

 

Aşk Bir Rüya Vasundhara (Jaya Battacharya)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aşk Bir Rüya Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!