Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı

yali-çapkini-41-bölüm-fragman
yali-çapkini-41-bölüm-fragman
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını dizisinde 40.bölüm de Seyran Ferit ve Kaya’nın oldukça gerildiği sahneler yaşandı. Yalı çapkını dizisinde bir sonraki bölümde neler olacağı çok merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanında neler olacak. Haberimizin detayları …

yali-çapkini-41-bölüm-fragman

Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorununa cevap vereceğimiz haberimizi okuyarak gelecek bölümde neler olacak anlayabilirsiniz. Seyran ve Ferit’in arasına giren Kaya ortamı her zaman gerecek. Bir sonraki bölümde de Ferit Seyran’ın kaya ile yakın olmasına sinirlenecek. Kayaya gücenip benden mi saklanıyorsun diye umutsuz bir bakış atacak. Kaya’nın arkasına saklanan Seyran Ferit’in üzülmesine sebep olacak. Seyran Ferit’e bana güvenmediğin için ve başka arkadaşım olmasını istemediğin için benim okula gitmemi istemiyorsun dedi.

Çok sinirlenen Ferit eve gelince evdekilerle bu durumu paylaştı. Seyran’ın babası da Seyran’a oldukça kızdı. Ferit 41. bölüm fragmanın da Seyran ne isterse kararı o verecek diye kayınpederine de sinirlendi. Seyran’ın mı Ferit’in mi dediği olacak merakla bekleniyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!