Yargı Dizisi Oyuncuları Tam Kadro Kanal D ve Karakterleri

İlgaz-ceylin
İlgaz-ceylin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi oldukça sevilen ve herkesin takip ettiği bir dizi. Ekranlara bu sezon da taşınan bu dizi Ceylin ve Ilgaz karakterlerinin sevildiği ve takip edildiği bir dizidir. Yayın hayatına ilk girdiği günden bu güne oldukça sevilen ve izleyicisinden tam not alan bu dizi oldukça merak ediliyor. Her bölüm bir sonraki bölümü merak ettiriyor. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz paylaşıyor. Hüseyin Avni Danyal ve Uğur Polat yer almakta. Peki, Yargı dizisi oyuncuları kimdir? Tüm detaylar haberimizde…

İlgaz-ceylin
İlgaz-ceylin

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi oldukça sevilen ve herkesin merak ettiği diziler içindedir. Dizilerin başında olan Yargı dizisi Kanal D ekranlarının en sevilen dizileri arasındadır. Kanal D ekranının dizilerinin arasında Üç kız kardeş dizisi, Dilek Taşı gibi birçok yapımda yer alıyor. Yargı dizisinin oyuncuları da oldukça merak edilmekte. Gelelim Yargı dizisi oyuncularının detaylarına…

Yargı dizisi oyuncuları

Yargı dizisi Ilgaz Kaya ( Kaan Urgancıoğlu)

Ilgaz oldukça sevilen ve merak edilen bir oyuncudur. Ilgaz dizide oldukça sadakatli ve dürüst bir Savcıdır. Kuralları delmeyen disiplini ile de öne çıkan savcı aşık olduktan sonra değişime uğrayacak. Mesleği konusunda öne çıkmış olan Ilgaz savcı doğru yoldan sapmayan bir oyuncudur. Ailesine ise koruyucudur. Ceylin ile tanışmasının ardından büyük bir aşk yaşayacaktır. Yaşayacağı aşk karşısında benliğinden ödünler verecektir.

Yargı dizisi Ceylin Erguvan(Pınar Deniz)

Ceylin karakteri babasının hapse haksız yere girmesinin ardından avukat olmaya karar verir. Hukuk fakültesini kazanan Ceylin babasının yaşadığı haksızlık karşısında büyük bir üzüntü yaşamış ve isyan etmiştir. Ilgaz karakterinin tam zıttı olarak kural tanımaz bir avukattır. Ailesi ve müvekkilleri için sınırları zorlar. İpten adam alır da diyebiliriz. Ilgaz savcı ile tanıştıktan sonra Ceylin de bu huylarını törpüleyecek.

Yargı dizisi Metin Kaya(Hüseyin Avni Danyal)

Yargı dizisi Yekta Tilmen (Uğur Polat)

Yargı dizisi Gül Ergüvan(Zeyno Eracar)

Yargı dizisi Eren Duman (Uğur Aslan)

Yargı dizisi Aylin Erguvan Yılmaz (Pınar Çağlar Gençtürk)

Yargı dizisi Çınar Kaya(Arda Anatar)

Yargı dizisi Laçin Tilmen(Cezmi Baskın)

Yargı dizisi Derya(Şükran Ovalı)

Yargı dizisi Haluk(Kenan Bal)

Yargı dizisi Tolga(Emir Özden)

Yargı dizisi Çetin(Merih Ermakastar)

Yargı dizisi Rafet(Muttalip Müjdeci)

Yargı dizisi Ayfer(Elif Melda Yılmaz)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yargı Dizisi Oyuncuları Tam Kadro Kanal D ve Karakterleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!