Öğrencilere karnelerini Mehmet Savran dağıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilere karnelerini Mehmet Savran dağıttı tüm detaylar haberimizin devamında…

Öğrencilere karnelerini Mehmet Savran dağıttı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesi dolayısıyla Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek burada öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Okul girişinde okul idarecileri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Savran, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Savran, uzun ve yorucu bir ders seneı boyunca fedakârca çalışan öğretmenlere teşekkür etti.

Savran, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, sizlerin sayesinde yeşerecek, büyüyüp bir orman haline gelecek. Attığınız bu bilgi tohumları ülkemizin kaderini belirleyecek. Öğrencilerimizi yarınlara hazırlarken göstermiş olduğunuz bu özveri paha biçilemez. Sizlerin hakkı hiçbir zaman ödenmez.” dedi.

Başkan Savran, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmenleri ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Savran, birlikte fotoğraf çektirdiği öğrencileri kutlayarak iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni etti.

Savran, “Karnelerini alan bütün öğrencileri gayretlerinden dolayı kutluyor, karnenizdeki notlar ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum. Yaz boyunca dinlenip, eğlenmeyi fazlasıyla hak ediyorsunuz. Önümüzdeki sene için yeni hedefler belirleyip, kendinizi ona göre yetiştirmelisiniz. Sizi dinlendirecek aktivitelerin yanı sıra kendinizi yetersiz gördüğünüz konularda eksiklerinizi tamamlamalı ve en önemlisi de bol bol kitap okumayı ihmal etmemelisiniz.” diye konuştu.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğrencilere karnelerini Mehmet Savran dağıttı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!