7 Mart 2024 Perşembe fındık fiyatları ne kadar? Giresun, Samsun fındık fiyatları! Bugün fındık ne kadar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7 Mart 2024 Perşembe fındık fiyatları vatandaşlar tarafından arama motorları üzerinde araştırma konusu oldu. Vatandaşlar arama motorları üzerinde ”Bugün fındık fiyatları ne kadar?” sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte 7 Mart 2024 fındık fiyatları…

İl, il fındık fiyatları araştırması birçok kişi tarafından yapılmaya devam edilirken ”Samsun, Giresun fındık fiyatları” merak edildi. Vatandaşlar arama motorları üzerinde fındık fiyatları araştırması yapmaya devam ediyor.

BUGÜN FINDIK NE KADAR?

Fındık üreticisi Recep Duran Düzce Damla Gazetesi Muhabiri Hakan Arslan’a açıklamalarda bulunurken “Geçtiğimiz günlerde mevsim normalleri dışında sıcak havayı görüp çiçek açan fındık ağaçları şimdi soğuk hava ile karşı karşıya kalıyor. Ve açtığı çiçek soğuk havada zarar görüyor buda fındığın bu sene olmaması işaretini veriyor. Fındığın olmayacağını gören tüccarlar şimdiden fiyatları biraz yüksek tutup üreticinin elindeki fındığı almak istiyor. Çünkü fındık sezonunda fındık olmayacağı için fiyatlar daha yüksek olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar her gün il il fındık fiyatları araştırması yapmaya devam ederken 7 Mart 2024 Perşembe fındık fiyatları şu şekilde yer aldı;

Ticaret Borsası’nda bugün, fındığın kilogramı ortalama 114,50 liradan satıldı. Sakarya Ticaret Borsası’ndan alınan verilere göre, işlem gören mısır dane 6,58 liradan, yemlik buğday 7,03 liradan, arpa 6,14 liradan, inek sütü ise 13,45 liradan satıldı.

7 MART 2024 FINDIK FİYATLARI

Giresun’da 128.00 TL olurken Samsun’da ise 2 lira artarak 125.00 TL oldu. Fındık fiyatı Ordu merkezde 119 lirada kalırken Fatsa ve Ünye’de ise 122.00 TL oldu.

Sakarya Ticaret Borsası’nda (STB) işlem gören diğer tarım ürünleri fiyatları ise işlem gören mısır dane 6,58 liradan, yemlik buğday 7,03 liradan, arpa 6,14 liradan, inek sütü ise 13,45 liradan satıldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
7 Mart 2024 Perşembe fındık fiyatları ne kadar? Giresun, Samsun fındık fiyatları! Bugün fındık ne kadar?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!