Park Dedeman Konya için imzalar atıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Park Dedeman Konya için imzalar atıldı tüm detaylar haberimizin devamında…

Park Dedeman Konya için imzalar atıldı

Konya’da 17 senedır faaliyet gösteren Dedeman, şehirdeki ikinci otelini açmak için hazırlıklara başladı. Yıl sonuna kadar otel sayısını 50’nin üzerine çıkarmayı hedefleyen marka, Akyokuş Park İnşaat ile yeni bir projeye imza atarak otel sayısını 39’a çıkarmış oldu.

KONYA (İGFA) – Dedeman Hotels & Resorts International, stratejisine eklediği Franchise modeli ve yeni markaları ile büyümeye devam ediyor. 

Konya’da 17 senedır faaliyet gösteren marka, şehirdeki ikinci otelini açmak için hazırlıklara başladı. Yıl sonuna kadar otel sayısını 50’nin üzerine çıkarmayı hedefleyen Dedeman, Akyokuş Park İnşaat ile 19 Temmuz’da yeni bir projeye imza atarak otel sayısını 39’a çıkarmış oldu.

2024 seneı Nisan ayında hizmete girmesi planlanan Park Dedeman Konya, “Akyokuş Park İş ve Yaşam Merkezi” projesi içinde yer alıyor. Modern mimarisi ve konumu ile dikkat çeken Park Dedeman Konya; 9 suit, 6 aile, 6 engelli ve 131 standart oda olmak üzere toplam 152 odası, geniş lobisi ve restoranı ile misafirlerini ağırlayacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Park Dedeman Konya için imzalar atıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!