Orhaniye’den İzmit Belediyesi’ne asfalt yol teşekkürü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orhaniye’den İzmit Belediyesi’ne asfalt yol teşekkürü tüm detaylar haberimizin devamında…

Orhaniye'den İzmit Belediyesi'ne asfalt yol teşekkürü

Kocaeli’nin İzmit Belediyesinin Orhaniye Mahallesi Kışla Mevkii’nde gerçekleştirdiği asfalt çalışması sonrası bir bölge sakini sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Büyüklerimizin yaşadığı ulaşım sorununu 1 ay gibi kısa bir sürede çözen İzmit Belediyesi ve Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli’nin İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşımın sıkıntılı olduğu Orhaniye Mahallesi Kışla Mevkii’ni asfalt yol ile buluşturdu. Yıllardır toprak olan yolda gerçekleştirilen çalışmalarla bölge halkı güvenli ve konforlu yeni yollarına kavuştu. Bölge sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti sosyal medyadan ifade etmeye devam ediyor. 

“BÜYÜKLERİMİZ SIKINTI YAŞIYORDU”

Orhaniye Mahallesi sakinlerinden Furkan Tokdemir de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Köyümüzde olan yol sıkıntısından dolayı büyüklerimizin yaşadığı ulaşım sorununu İzmit Belediyesine verdiğimiz dilekçe ile 1 ay gibi kısa bir sürede hizmet verip sorun gideren İzmit Belediyesi ve Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Aynı titizlik ve anlayışla taleplerimize Kartepe Belediyesinin de cevap vereceği günlerin gelmesini de temenni ediyoruz.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Orhaniye’den İzmit Belediyesi’ne asfalt yol teşekkürü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!