Merkez Bankası’nın Rezervlerinde Azalış

Merkez Bankası’nın Toplam Rezervleri Azaldı
Merkez Bankası’nın Toplam Rezervleri Azaldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), son verileri açıklayarak Merkez Bankası’nın toplam rezervlerinde yaşanan değişiklikleri duyurdu. 8 Mart ile sona eren haftada, Merkez Bankası’nın toplam rezervleri 386 milyon dolar azalarak 130 milyar 533 milyon dolara geriledi.

Haftalık Para ve Banka İstatistikleri’ne göre, brüt döviz rezervleri 2 milyar 726 milyon dolarlık bir düşüş yaşayarak 80 milyar 511 milyon dolardan 77 milyar 785 milyon dolara geriledi.

Öte yandan altın rezervleri ise 8 Mart haftasında olumlu bir seyir izledi. Altın rezervleri, 2 milyar 340 milyon dolarlık bir artışla 50 milyar 408 milyon dolardan 52 milyar 748 milyon dolara yükseldi.

Bu veriler, Merkez Bankası’nın rezervlerinde yaşanan değişimleri yansıtırken, döviz ve altın rezervlerindeki hareketliliği gösteriyor. Finansal piyasalardaki bu gelişmeler, ekonomi analistleri ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Merkez Bankası’nın Rezervlerinde Azalış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!