Kadınların akın ettiği kurslar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezleri kış sezonunda da yoğun ilgi görüyor. Şanlıurfalı kadınlar, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan merkezlerde meslek sahibi oluyor. Kadınlar en çok dikişi-nakış, el sanatları ve bilgisayar kurslarını tercih ediyor.

ŞANLIURFA (İGFA) – Şanlıurfalı kadınların en uğrak mekanları haline gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezleri kış sezonunda da yoğun ilgi görüyor. Meslek edindirme kurslarının düzenlendiği merkezlerde kadınlar meslek öğreniyor.

Dikiş nakıştan el sanatlarına, okuma yazma kursunda Kuran kursuna, Bilgisayar kursundan spora kadar birçok kursun düzenlendiği Kadın Destek merkezlerinde kursiyer sayısı her geçen gün artıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sırrın Karşıyaka Kadın Destek Merkezine gelen kadın kursiyerler burada el becerilerini geliştirip meslek sahibi oluyor. Kadınlar en çok dikişi-nakış, el sanatları ve bilgisayar kurslarını tercih ediyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadınların akın ettiği kurslar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!