Yıllar süren bir hayal gerçek oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan Ordu’da her noktaya hizmet götürmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı yatırım programına alınan Çatalpınar ilçesinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan yol ağında sıcak asfalt çalışması başlattı.

ORDU (İGFA) – Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Çatalpınar ilçesine bağlı Kayatepe, Akkaya ve Göller Mahallerini birbirine bağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışmasına başladı. Altyapısı tamamlanan yol ağında başlatılan 1,5 km’lik sıcak asfalt ile mahalle sakinlerinin yıllardır süren özlemi sona ermiş olacak.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “Toz ve çamurdan kurtulmanın sevincini yaşıyoruz. Mahallelerimize ulaşımda büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Şimdi bizler de konforlu bir yola kavuşacağız. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yıllar süren bir hayal gerçek oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!