Nuri Alço’nun Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklamalar Geldi

Nuri Alço'nun Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklamalar Geldi
Nuri Alço'nun Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklamalar Geldi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur’dan açıklama geldi. Alço’nun tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiğini belirten Sungur, sevenlere daha olumlu haberler vereceklerini ifade etti.

Tedavi Süreci Nasıl İşliyor?

Nuri Alço’nun ani rahatsızlığı sonrası hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı belirtildi. Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Alço’nun nörolojik sorunları ve kalp rahatsızlığıyla ilgili detaylı bilgi verdi. Özellikle beyindeki kanlanma sorunu ve kalp ritim bozukluğu üzerinde duran Sungur, tedavinin devam ettiğini ve Alço’nun stabil bir durumda olduğunu aktardı.

Gelişmeler Olumlu Yönde

Doç. Dr. Mustafa Sungur, yapılan tedaviler sonucunda Nuri Alço’nun durumunun stabil olduğunu ve gün geçtikçe daha iyiye gittiğini belirtti. Alço’nun ziyaretlerde konuşma yeteneğinin ve genel moralinin iyi olduğunu vurgulayan Sungur, hayati tehlikenin bulunmadığını ifade etti.

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço da yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulunarak sevenlerinden dua istedi. Alço’nun eşinin ifadelerine göre, duaların kendileri için çok önemli olduğunu belirtti ve herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nuri Alço’nun Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklamalar Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!