Uluslararası öğrencilere Konya’da sosyal inovasyon

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası öğrencilere Konya’da sosyal inovasyon tüm detaylar haberimizin devamında…

Uluslararası öğrencilere Konya'da sosyal inovasyon

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı tarafından Konya’da okuyan yabancı öğrenciler için ‘Uluslararası Öğrenciler Sosyal İnovasyon Yaz Okulu’ düzenlendi.

KONYA (İGFA) –  Konya Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen “Uluslararası Öğrenciler Sosyal İnovasyon Yaz Okulu”, 2-3 Ağustos tarihleri arasında ajansın Meram Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Sosyal inovasyonun transferini ve ortak akıl mekanizması ile çözüme odaklanmayı hedefleyen yaz okulunda yabancı öğrenciler, sosyal inovasyon ana başlığında sosyal fayda, etki ve proje yönetimi konularında eğitimler ve atölyelere katıldı.

Yaz okulu kapsamında gerçekleştirilen programda, sosyal inovasyon iyi uygulama örnekleri, bilimsel araştırma tasarımı, proje döngüsü, şehircilik çalışmaları odağa alındı.  Öğrenciler, toplumsal sorunlara yenilikçi çözümler atölyesinde inovasyon odaklı çözümleri tasarladı.

Uluslararası öğrencilerin hem inovasyonu hem de yaşadıkları bölgelere özgü sorunların çözümü için sosyal inovasyon stratejilerini keşfettikleri yaz okulu sonunda katılımcılara belge verildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uluslararası öğrencilere Konya’da sosyal inovasyon

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!