Türkiye’ye en ucuz elektrikli araba geliyor! Milyonlar bu araç için sıraya girecek! Fiyatı sadece 482 bin TL

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşlar son dönemlerde otomobil piyasasında fiyatların oldukça yükselmesiyle birlikte araba hayallerini ertelemek durumunda kalırken özellikle de elektrikli araç sahibi olmak isteyen milyonları yakından ilgilendiren bir son dakika müjdesi duyuruldu. Gelen bilgiler doğrultusunda herkesin alma imkanı sağlayabileceği Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobilinin geleceği açıklandı.

Araç piyasasında özellikle de elektrikli araçlar son dönemin en gözde üretimlerinden birisi olurken elektrikli araç sahibi olan vatandaşların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Elektrikli araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise yüksek fiyatlar altında kalıyor.

MİLYONLARIN GÖZDESİ OLACAK!

Hem elektrikli araç isteyenleri hem de fiyatı uygun olsun diyenleri yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Çok ucuza SUV piyasaya çıkarken aracın kısa süre içerisinde Türkiye’ye geleceği ifade edildi. Çin’in önde gelen araç markalarından olan, son dönemlerde Türkiye piyasasında çokça gördüğümüz , şıklığı ve dolu dolu gelmesi ile birçok vatandaşın tercihi olan Chery, yeni bir araç çıkardı.

Elektrikli otomobilin fiyatı ise oldukça dikkat çekti. Gelen bilgiler doğrultusunda aracın fiyatının 15 bin 250 dolar olacağı belirtilirken bu ücret TL karşılığında 482 bin TL ediyor. Elektrikli otomobile uygun fiyata sahip olmak isteyenlerin gözdesi olacak gibi duran aracın kısa süre içerisinde Türkiye’ye gelmesinin beklendiği açıklandı.

Sıra dışı görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken Chery’nin yeni aracı icar 03’ün en dikkat çeken yeri de içerisi. Oldukça güzel bir kokbit ile piyasaya çıkan araç, adeta göz dolduruyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye’ye en ucuz elektrikli araba geliyor! Milyonlar bu araç için sıraya girecek! Fiyatı sadece 482 bin TL

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!