Sel bölgesinde salgın alarmı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sel bölgesinde salgın alarmı tüm detaylar haberimizin devamında…

Sel bölgesinde salgın alarmı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan sel felaketinin izlerini silmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve BelPlas AŞ ekipleri bölgede ilaçlama çalışmalarına başladı.

Ankara (İGFA) – Karadeniz Bölgesi’nde geçtiğimiz hafta etkisini gösteren yoğun yağış nedeniyle yaşanan sel felaketinin ardından tüm birimleriyle afet bölgesine hareket eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

AMAÇ: HAŞERE VE SALGIN HASTALIKLARIN ÖNÜNE GEÇMEK

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı koordinesinde BelPlas AŞ’nin ilaçlama ekipleri Zonguldak’ın Devrek ilçesine gönderildi. Ekipler; sel felaketi ve ardından artan hava sıcaklığı nedeniyle artış gösteren sinek, sivrisinek gibi haşerelerin ve salgın hastalıklarının önüne geçmek için ilaçlama seferberliği başlattı.

Özellikle selden zarar gören yapılar ve ortak kullanım alanlarında 2 araç ve 4 personeli ile ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sel bölgesinde salgın alarmı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!