Rize’de Kamyonet Şarampole Yuvarlandı: 6 Yaralı!

Rize'de Kamyonet şarampole yuvarlandı
Rize'de Kamyonet şarampole yuvarlandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize’nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen trafik kazası, akşam saatlerinde Tunca-Durak grup yolu Çirihinci bölgesinde şok etkisi yarattı. Kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu oluşan kazada, 6 kişi yaralandı.

Kazanın meydana geldiği bölge olarak belirlenen Tunca-Durak grup yolu Çirihinci bölgesinde, ilçeye bağlı Durak köyünden ilçe merkezine seyir halinde olan kamyonetin sürücüsü, akıl almaz bir olayın içine girdi. Kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, araç şarampole yuvarlandı ve uçurumun kenarında tehlikeli bir şekilde durdu.

İhbar ve Olay Yerine Müdahale

Kaza anında çevrede bulunan vatandaşlar, hemen durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, uçurumun kenarında kalan kamyonete müdahale ederek içinde bulunan 6 yaralıyı güvenli bir şekilde çıkarttı.

Yaralılar Kaçkar Devlet Hastanesine Sevk Edildi

Kurtarma çalışmalarının ardından yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin hemen ardından ambulanslarla Kaçkar Devlet Hastanesine sevk edildi. Neyse ki, yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rize’de Kamyonet Şarampole Yuvarlandı: 6 Yaralı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!