Orduzu bayram süresince öğrencilere ücretsiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orduzu bayram süresince öğrencilere ücretsiz tüm detaylar haberimizin devamında…

Orduzu bayram süresince öğrencilere ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait bölgede tek olma özelliğine sahip olan Orduzu Hayvanat Bahçesi, Kurban Bayramı süresince öğrencilere ücretsiz bir şekilde hizmet verecek.

MALATYA (İGFA) – Öğrencilerin aileleriyle birlikte bayram süresi boyunca eğlenceli vakit geçirmeleri, bayramı bayram tadında yaşamalarını sağlamak amacıyla Turgut Özal Tabiat Parkı içerisinde bulunan Orduzu Hayvanat Bahçesi, Kurban Bayramı süresince öğrencilere ücretsiz olacak.

Orduzu Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etme fırsatı bulan vatandaşlar, hayvanat bahçesinde 78 türden bin 300’ün üzerinde hayvanı görme imkânı bulacaklar.

Hayvanat bahçesi ile alakalı açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı M. Hanifi Acar,“Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Orduzu Tabiat Parkı içinde bulunan ve 70 dönüm üzerine kurulu olan hayvanat bahçemiz 78 türden bin 300’ün üzerinde hayvan bulunuyor. Burası değerli hemşerilerimizin hasetten çocuklarımızın büyük bir zevkle vakit geçirdikleri bir mesire alanıdır. Orduzu Hayvanat Bahçesi Doğu Anadolu’nun tek hayvanat bahçesi olma özelliğini de taşıyor. Butik bir hayvanat bahçesi olmasına rağmen 100’ün üzerinde kuş çeşidi var. Çocuklarımız buraya geldiğinde gerçekten çok mutlu oluyorlar.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda,bayram süresi boyunca çocuklarımız hayvanat bahçesini ücretsiz olarak gezebilecekler. Hemşerilerimize hem huzurlu bir bayram diliyoruz hem de hayvanat bahçemize bekliyoruz.

Hayvanat bahçemiz 2022 seneında 186 bin 201 hemşerimiz ziyaret etti. Çevre illerden de hayvanat bahçemizi ziyarete gelen misafirlerimiz oluyor. Tabii 2023 seneında büyük bir deprem yaşadık ve Malatya’mız çok zarar gördü. Allah böylesine bir felaketi bir daha kimseye yaşatmasın. Buna rağmen hayvanat bahçemize 2023 seneında 10 binin üzerinde ziyaret gerçekleşti. Değerli hemşerilerimizi aileleriyle, çocuklarıyla ve misafirleriyle beraber hayvanat bahçemizi ziyaret etmeye bekliyoruz” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Orduzu bayram süresince öğrencilere ücretsiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!