Haber Eylül İnternet Haber Sitesi Satıldı! İşte Detaylar…

Haber Eylül İnternet Haber Sitesi Satıldı! İşte Detaylar...
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Eylül İnternet Haber Sitesi Satıldı! İşte Detaylar...

2010 yılında yayın hayatına başlayan Haber Eylül internet haber gazetesi, 5 yıldan fazla bir süre Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgi İşlem Birimi tarafından yönetildi. Ardından yayın hayatına bir süre ara veren haber sitesi, özel bir firmanın yönetimine geçti.

Genç bir ekip tarafından yönetilen habereylul.com Muhammet İkbal Yıldız‘a satıldı. Sitenin Genel Yayın Yönetmenliğine Ferhat Yıldız getirildi. Hukuk danışmanlığına Avukat Akın Özgüç getirildi.

BİRÇOK İSME YAZARLIK TEKLİFİ YAPILDI

Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yıldız’ın yaptığı açıklamalara göre, ekonomi, siyaset ve tanınmış birçok ünlü gazeteciye teklif götürdüklerini belirtti. Yaptığı açıklamaya göre, “Haber Eylül internet haber sitesini yerel de Bursa’nın en büyük haber sitesi, ulusal da Bursa’dan yükselen bir yıldız haline getireceğiz. Tarafsızlığı prensip edindiğimiz haber sitemizde, birçok kategori de birçok haber paylaşımı yapılacaktır. Gelişmeler için bizi takip etmeyi unutmayın, Bursa haberleri denince akla ilk gelen biz olacağız. Tüm Bursa halkına şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye sözlerine devam etti.

Haber Eylül İnternet Haber Sitesi Satıldı! İşte Detaylar...

BİRÇOK PLATFORMDA YAYINA BAŞLAYACAK

İlk olarak Bursa yerelinde bir numara olmayı hedefleyen Haber Eylül internet haber sitesi, Youtube, Facebook, İnstagram gibi birçok platformda da adından söz ettirmek istiyor. Youtube kanalının kuruluş aşamalarına başlandığı ve stüdyo için çalışmalara da başladıklarını belirttiler. Muhammet İkbal Yıldız bilgisayar mühendisi olması ve internet ile arasının çok iyi olması sebebi ile “Seo konusunda oldukça iyiyiz. Yüksek ziyaretçi çeken sitelerin yönetimini de yaptık. Haber Eylül sitesinin sıfırdan zirveye en kısa süre de taşıyacağımıza eminim” dedi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Haber Eylül İnternet Haber Sitesi Satıldı! İşte Detaylar…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!