Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa Maçında, Fenerbahçe Sahadan Çekildi!

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Maçında İcardi Golünün Ardından Fenerbahçe Sahadan Çekildi!
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Maçında İcardi Golünün Ardından Fenerbahçe Sahadan Çekildi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa Maçında İcardi Golünün Ardından Fenerbahçe Sahadan Çekildi.

Trendyol Süper Lig’in şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın kazananı Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa final maçında karşı karşıya geldi. Galatasaray 50 saniye’de Icardi ile öne geçti. Fenerbahçe ardından sahadan çekildi. Fenerbahçe karşılaşmaya U19 takımıyla çıktı. Galatasaray 50 saniyede Icardi ile öne geçti. Sarı Lacivertliler golün ardından sahdan çekildi. Galatasaraylı oyuncular Fenerbahçe’nin çekilmesiyle daha sonra taraftarlarıyla kutlama yaptı.

Karar Federasyonun!

Karşılaşmanın kararını TFF ilerleyen günlerde açıklayacak. Maç Galatasaray’ın lehine 3-0 tescil edilecek ve Galatasaray ilk iç saha maçında kupayı alacak.

50 Saniye’de gelen İcardi’nin Golünün ardından Fenerbahçeli Oyuncular sahadan geri çekildi, Hakemlerin fenerbahçe yöneticileri ile yaptığı görüşmede çekildiklerini belirtti. Süper Kupa Maçının tatil edildiğini ve kararı Federasyon verecek.

Fenerbahçe Talep Etti, Ancak Federasyon Kabul Etmedi

Fenerbahçe Futbol Takımı, yoğun maç fikstürü nedeniyle Süper Kupa maçının ertelenmesi talebinde bulundu. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, bu talebi kabul etmedi. Sarı lacivertli takım, bu karara tepki olarak A takımıyla maça çıkmama kararı aldı. Bunun yerine, gün içerisinde Giresunspor U19 takımıyla İstanbul’da maça çıkan Fenerbahçe U19 takımı öğleden sonra uçakla Şanlıurfa’ya geldi.

Otele varışlarının ardından kısa bir yemek molası alan U19 takımı, daha sonra stada hareket etti ve Galatasaray’a karşı sahaya çıktı. Ancak maçın başlamasıyla birlikte Galatasaray, sadece 50. saniyede 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından Fenerbahçe’nin genç futbolcuları, sahadan çekildi.

Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesi sonrasında maçın hakemi Volkan Bayarslan, Fenerbahçe yetkililerini yanına çağırdı ve sahaya dönmek isteyip istemediklerini sordu. Aldığı “Çıkmayacağız” cevabı üzerine hakem, karşılaşmayı tatil etti. Bu olay, Türk futbolunda ender görülen bir durum olarak kayda geçti.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa Maçında, Fenerbahçe Sahadan Çekildi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!