Elazığspor’a Ankara Hakemi Atandı: Karşıyaka Maçının Hakemi Efe Tanrıverdi

Elazığspor'a Ankara Hakemi Atandı: Karşıyaka Maçının Hakemi Efe Tanrıverdi
Elazığspor'a Ankara Hakemi Atandı: Karşıyaka Maçının Hakemi Efe Tanrıverdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig 2. Grup’ta 23. hafta mücadelesinde Elazığspor ile Karşıyaka arasında oynanacak kritik maçın hakemlerini belirledi. 10 Mart Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan müsabakayı Ankara bölgesinden C klasman hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek.

Atama Detayları ve Hakem Kadrosu Açıklandı

Hafta sonu oynanacak TFF 3. Lig maçları için Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamalarda, Elazığspor – Karşıyaka karşılaşmasının hakem kadrosu netleşti. C klasman hakemi Efe Tanrıverdi, mücadelenin orta hakemi olarak görev yapacak. Tanrıverdi’nin yardımcılıklarını Kayseri Bölgesi’nden Ali Etlikci ve Ankara Bölgesi’nden Adem Mazlum üstlenecek. Müsabakanın 4. hakemi ise yine Ankara Bölgesi’nden Ömer Tahankut Muslu olacak.

Ankara’nın Tecrübeli Hakemi Yönlendirecek

Elazığspor – Karşıyaka maçında düdük çalacak olan Efe Tanrıverdi, Ankara bölgesinden gelerek tecrübesini sahaya yansıtacak. Mücadele öncesinde yapılan atama ile ilgili konuşan Tanrıverdi, “Bu önemli karşılaşmayı yönetmek benim için bir onur. Taraftarların ve sporseverlerin önünde güzel bir maç izletmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Hakem Atamasıyla Heyecan Dorukta: Ligdeki Sıralama Etkilenecek Mi?

Elazığspor ile Karşıyaka arasındaki mücadelede görev alacak olan hakem kadrosu, ligdeki sıralamaya etki edebilecek kritik bir karşılaşmanın yönetimini üstleniyor. Takımlar arasındaki mücadelede sahada adil bir oyunun hakim olması ve her iki tarafın da eşit şartlarda mücadele etmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığspor’a Ankara Hakemi Atandı: Karşıyaka Maçının Hakemi Efe Tanrıverdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!