Dilovası’nda kutsal emanetlere büyük ilgi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilovası Belediyesi tarafından Dilovası’na getirilen Peygamber Efendimizin (S.A.V) Sakal-ı Şerif’i ve Kutsal Emanetleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

KOCAELİ (İGFA) – Dilovası Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Sakal-ı Şerif ve Kutsal Emanetler Sergisi; Dilovalılar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, dört gün boyunca ücretsiz olarak sergilenen Sakal-ı Şerif ve Kutsal Emanetleri yakından incelediler.

Tarihi ve manevi öneme sahip eserleri yakından inceleyen Dilovalılar’ın duygusal anlar yaşadığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası Belediyesi olarak, Peygamberimizin Hz. Muhammed’in (S.A.S) kutsal emanetlerini Dilovası’na getirmenin, Dilovalılarla ile buluşturmanın mutluluk ve maneviyatını yaşadık. Çok sayıda vatandaşımızın büyük ilgi gösterdiği Peygamber Efendimiz ile alakalı her şey bizim için çok önemlidir. İnşallah ilerleyen yıllarda Sakal-ı Şerif ve Kutsal Emanetler sergisini yeniden ilçemize getirerek aynı gurur ve mutluluğu yaşamak nasip olur” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dilovası’nda kutsal emanetlere büyük ilgi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!