Bayramda denetimler yüzde 100 arttı, kaza oranları düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da Ramazan Bayramı süresince polis ekipleri tarafından 16 bin 854 araç denetlenirken, alınan tedbirler çerçevesinde yaralamalı kaza sayısında yüzde 41’lik bir düşüş yaşandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı tatili boyunca trafiğin ve sürücülerin güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Şehiriçi ve şehirlerarası yollarda sürekli denetim yapan ekipler, sürücüleri seyahat esnasında uyulması gereken kurallar, emniyet kemerinin önemi ve hız başta olmak üzere bir çok konuda bilgilendirdi. Bu çerçevede geçen senedeki bayrama göre denetim sayılarında yüzde 100 artış sağlanarak 16 bin 854 aracın denetlendiği, yaralamalı kaza sayısında ise yüzde 41’lik bir düşüş yaşanarak toplam 13 adet yaralamalı kazanın meydana geldiği öğrenildi. Bu kazalarda da bir önceki yılın aynı dönemine kıyasen yüzde 36’lık bir düşüş ile 29 vatandaş yaralanırken bayram süresince ölümlü kazanın meydana gelmediği bildirildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bayramda denetimler yüzde 100 arttı, kaza oranları düştü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!