3 ay tek kuruş ödemek zorunda kalmayacaksınız! Bankalar bomba haberi verdi! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankaların faiz oranlarını oldukça arttırmasının ardından yüksek faiz oranlarından etkilenmek istemeyen vatandaşlar bankaların düzenlediği kampanya ve indirimleri yakından takip etmeye devam ediyor. Bankalardan gelen son dakika duyurusu doğrultusunda 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı.

Son zamanlarda Türkiye’de yüksek enflasyon vatandaşların alım gücünü oldukça etkilerken nakite ihtiyaç duyan vatandaşlar bankaların kredi imkanlarına göz atmaya devam ediyor. Son olarak Merkez Bankası tarafından alınan faiz arttırımı kararı bankaların faiz oranını da oldukça etkilerken 3 bankadan 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi duyurusu geldi.

3 BANKADAN İHTİYAÇ KREDİSİ DUYURUSU 

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veren bankalar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 100 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisinden yararlanabileceğiniz 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası 3 banka tarafından duyuruldu. Vakıfbank, Yapı Kredi ve N Kolay, 3 ay vadeli ödemeli ve düşük faizli ihtiyaç kredisi duyurusu yaptı.

Vatandaşlar nakit ihtiyaçlarına çözüm olması amacıyla bankaların ihtiyaç kredisi imkanlarına göz atmaya devam ederken 3 bankadan müjdeli haber geldi. Bankaların yüksek faiz oranından etkilenmek istemeyen vatandaşlar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi duyurusunun detaylarını merak etti.

DÜŞÜK FAİZLİ, 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Aktif Bank’ın dijital bankacılık sistemi N Kolay, vatandaşların 7/24 kayıt yaptırıp kredilerini 3 ay ertelemeli olarak anında çekebilmeleri için hazırladıkları kampanyayı duyurdu. 100.000 TL ihtiyaç kredisi isteyen müşteriler artık 3 ay sonra ödeme yapmaya başlayacak. 24 ay vadeli ve 3 ay vadeli ödemeli ihtiyaç kredisinin aylık geri ödemesi 6.924,20 TL oldu. 24 ay sonra %3,49 faiz oranıyla 3 ay vadeli toplam kredi tutarı 166.755,80 TL oldu.

Yapı Kredi Bankası, 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi fırsatını duyuran bir diğer banka oldu. 3 ay sonra ödemeye başlayan kredinin faiz oranı ise sadece 3,99 olarak açıklandı. Yapı Kredi Bankası’ndan 24 ay vadeli 100.000 TL vadeli 3 ay vadeli kredi almak isteyen vatandaşlar aylık 7.379,48 TL ödeme yaparken, ödenecek toplam tutar ise 177.682,52 TL oldu.

Vakıfbank’tan 3 ay vadeli ödemeli ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlara yönelik faiz oranı 3,95 olarak açıklandı. 3,95 faiz oranı üzerinden hesaplanan 24 ay vadeli 100.000 TL’lik aylık geri ödeme tutarı 7.690,84 TL oldu.

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların bankalara giderek ya da müşteri hizmetlerini arayarak başvurularını gerçekleştirebileceği ifade edildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3 ay tek kuruş ödemek zorunda kalmayacaksınız! Bankalar bomba haberi verdi! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!