Sakarya’da ekiplerden olumsuzluklara anında müdahale

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’da ekiplerden olumsuzluklara anında müdahale tüm detaylar haberimizin devamında…

Sakarya'da ekiplerden olumsuzluklara anında müdahale

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, gece boyunca etkili olan yağışlardan etkilenen ve tarım arazilerinin bir kısmı su baskınına maruz kalan Söğütlü Tokmaklıdere Mahallesi’nde sabahın ilk ışıklarından itibaren çalışmalarını sürdürüyor.

SAKARYA (İGFA) –  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehirde etkisini gösteren yoğun yağışlara karşı sabahın ilk ışıklarından itibaren çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle Söğütlü ilçesinde yaşanan ve tarım arazilerinin bir kısmını etkileyen su baskını ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde daha fazla etkili olmadan çözüme kavuşturuldu.

Tokmaklıdere ve Fındıklı Mahallelerinin kesişim noktasındaki yol üzerinde de etkili olan su baskını yerleşim yerlerini etkisi altına almadan temizlendi. Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, ekiplerin gece saatlerinden beri teyakkuz halinde olduğu ve yeni yapılan yağış uyarısına istinaden 19 Haziran Pazartesi gününe kadar da saha da çalışmaların yürütüleceği bilgisi paylaşıldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sakarya’da ekiplerden olumsuzluklara anında müdahale

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!