Paycell ve PUBG: BATTLEGROUNDS İş Birliğiyle Oyunculara PUBG Kart!

Paycell ve PUBG: BATTLEGROUNDS İş Birliğiyle Oyunculara PUBG Kart!
Paycell ve PUBG: BATTLEGROUNDS İş Birliğiyle Oyunculara PUBG Kart!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paycell ve KRAFTON İş Birliğiyle Oyun Dünyasında Yenilik!

Paycell, dünya genelinde büyük bir ilgi gören PUBG: BATTLEGROUNDS’un geliştiricisi KRAFTON ile yaptığı iş birliği ile oyun severlere benzersiz bir deneyim sunuyor. Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz ve Krafton TR ve MENA Direktörü Akın Sönmezler’ in katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında, bu iş birliği detaylarıyla paylaşıldı.

Paycell PUBG Kart İle Avantajlı Harcamalar

Paycell, PUBG: BATTLEGROUNDS için özel olarak tasarlanmış kartıyla oyun severlere çeşitli avantajlar sunuyor. Kartlarını aktifleştiren ve belirli bir tutarda harcama yapan oyuncular, PUBG G-Coin paketleri kazanma şansına sahip olacaklar. Paycell PUBG Kart’ı aktive edilen an itibariyle oyuncular, Nickel G-Coin Pack ve Bronze G-Coin Pack ayrıcalıklarından faydalanırken, her ayın ilk harcamasında bağımsız olarak Silver G-Coin Pack ve her ay 500 TL ve üzeri harcama yaptıklarında da Golden G-Coin Pack ödüllerine kavuşacaklar.

Serhat Dolaz: Oyuncuların Ödeme Yöntemlerine Duyduğu İlgiyi Anlıyoruz

Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz, yapılan iş birliği hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Dünyanın en çok ilgi gören oyunlarından PUBG: BATTLEGROUNDS’un geliştiricisi KRAFTON ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile oyuncuların deneyimlerini daha da zenginleştireceğiz. Bu anlaşma ile gaming sektörüne çok güzel bir start verdik. Bundan sonraki süreçte de oyuncuların yakından takip edeceği çok sayıda iş birliğini duyurmaya devam edeceğiz. Oyun sektörü, birçok sektörü hem etkiliyor hem de domine ediyor. Oyuncular özellikle cihaz satışlarından aksesuarlara ve oyun içi harcamalara kadar pek çok alanda kendilerini anlayan ve beklentilerine cevap veren ödeme araçlarına ihtiyaç duyuyorlar. Bu noktada biz de Paycell olarak dünyada bir ilki gerçekleştirerek PUBG: BATTLEGROUNDS ile iş birliği yaptık ve sadece onlara özel bir kart hazırladık. Bu kart ile hem oyun içi alımlarını avantajlı ve güvenli kıldık hem de fiziki kartlar sayesinde onların gamer kimliklerine dokunduk.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Paycell ve PUBG: BATTLEGROUNDS İş Birliğiyle Oyunculara PUBG Kart!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!