Nevşehir’de Mustafa Ceceli coşkusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir’de Mustafa Ceceli coşkusu tüm detaylar haberimizin devamında…

Nevşehir'de Mustafa Ceceli coşkusu

Nevşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci sene dönümü dolayısıyla düzenlenen konser programı büyük ilgi gördü. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, sevilen şarkılarını TÜİK Meydanı’nı dolduran binlerce kişi ile birlikte söyledi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen konser programı TÜİK Meydanı’nda gerçekleştirildi. İlk olarak İrem Güral konseri ile başlayan programa Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi.

Güral’ın ardından sahneye çıkan Mustafa Ceceli, son döneme damga vuran şarkılarını seslendirirken alanı dolduran Nevşehirliler ellerindeki Türk Bayrakları ile Ceceli’ye eşlik etti. Konserde tüm Nevşehirlilerin Zafer Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ceceli’yeçini bir tabak hediye etti.

Nevşehir’de bulunmaktan ve Zafer Bayramı’nın 101’inci sene dönümünü Nevşehirliler ile birlikte kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ceceli, Belediye Başkanı Savran’a teşekkür etti    

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nevşehir’de Mustafa Ceceli coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!