Kayseri Erciyes’e jeotermal kuyu açılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Erciyes’e jeotermal kuyu açılıyor tüm detaylar haberimizin devamında…

Kayseri Erciyes'e jeotermal kuyu açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı’nın termal turizm ile anılması için yapılan ‘Kayseri Erciyes Jeotermal Kuyusu Açılması’ çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erciyes’in potansiyelini arttırmak ve 12 ay kullanılabilir bir cazibe merkezi haline getirmek için sıcak su sondaj çalışmaları aralıksız sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kapsamda yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kayak turizmi, dağ turizmi, yüksek irtifa kamp merkeziyle dünya genelinde bir merkez olan Erciyes Dağı’nın termal turizm ile anılması için yapılan ‘Kayseri Erciyes Jeotermal Kuyusu Açılması’ çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Erciyes’imizi çok yönlü olarak milletimizin hizmetine sunmak ve 12 ay kullanılabilir bir cazibe merkezi haline getirmek için yürüttüğümüz jeotermal sondaj çalışmalarımızı yerinde inceledim” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayseri Erciyes’e jeotermal kuyu açılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!