Elazığ’da Zabıta Ekiplerinin Yakaladığı Dilenci, “Kaç Yıldır Beni Kimse Yakalayamadı”

Elazığ'da Zabıta Ekiplerinin Yakaladığı Dilenci, “Kaç Yıldır Beni Kimse Yakalayamadı”
Elazığ'da Zabıta Ekiplerinin Yakaladığı Dilenci, “Kaç Yıldır Beni Kimse Yakalayamadı”
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da Ramazan Bayramı öncesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Üst geçit merdivenlerinde mendil satarak dilenen ve zabıta ekipleri tarafından yakalanan bir şahıs, uzun süredir kaçamadığını belirtti. Ekiplerin operasyonu sonucunda yakalanan dilenciler arasında bulunan R.K., kendisinin uzun yıllardır dilencilik yaptığını ancak ilk defa yakalandığını ifade etti. Dilenci, ekiplerin hızlı koşmalarıyla dikkat çektiğini ve bu sefer kendisinin de yakalandığını belirtti.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı boyunca dilencilere yönelik çalışmalarını sürdürerek bayram öncesi operasyon düzenledi. AVM, cami ve hastane gibi insanların yoğun olduğu bölgelerde faaliyet gösteren dilenciler, ekipler tarafından tek tek yakalandı. Yakalanan dilenciler, zabıta kontrol noktasına götürüldü ve işlemleri yapıldı.

Operasyon sırasında üst geçit merdivenlerinde mendil satarak dilenen R.K. da yakalananlar arasındaydı. Ekip otosunda zabıta ekipleriyle sohbet eden R.K., uzun yıllardır dilencilik yaptığını ve ilk defa yakalandığını dile getirdi. Özellikle bir zabıtanın hızlı koşmasına dikkat çeken R.K., kendisinin de bu sefer kaçamadığını belirtti. R.K.’nın dikkat çeken ifadeleri arasında, “Koşmasınlar yakalıyorlar ve sonra zaten salıyorlar” cümlesi yer aldı.

R.K., “Uzun yıllardır burada oturuyorum, dileniyorum ve kimse beni yakalayamadı. Şansa oturdum, siz geldiniz. Biliyorum hangisi zabıta veya değil, adamın peşinde koşan abiyi 4 kere gördüm. Onun yüzünden kaçmadım, ilk defa yakalandım. Ablayı yakalamak için nasıl koştu. Bende koşsaydım beni de hemen yakalardı. Orucum, nefesim kesilirdi. Koşmasınlar yakalıyorlar ve sonra zaten salıyorlar” şeklinde konuştu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Zabıta Ekiplerinin Yakaladığı Dilenci, “Kaç Yıldır Beni Kimse Yakalayamadı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!