Elazığ’da Vatandaşlardan Dereye Dönen Yola ‘Kasalı’ Çözüm

Elazığ’da Vatandaşlardan Dereye Dönen Yola ‘Kasalı’ Çözüm
Elazığ’da Vatandaşlardan Dereye Dönen Yola ‘Kasalı’ Çözüm
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ, şiddetli yağışların yarattığı kaosla mücadele ediyor. Sağanak yağışlar sonrasında cadde ve sokaklar adeta dereye dönerken, bazı araçlar bu durumdan etkilendi ve yolda mahsur kaldı. Ancak bazı vatandaşlar, yaratıcı bir çözüm buldu: sebze kasalarıyla suyun üzerinden geçmeye çalıştılar.

Doğanın Gücüne Karşı Mücadele

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarılarına rağmen, Elazığ şiddetli yağış ve fırtına ile sarsıldı. Gökyüzünden boşanan dolu ve gök gürültülü sağanak yağmur, şehirde ciddi tahribatlara yol açtı. Cadde ve sokaklar, adeta dereye dönüşürken birçok araç mahsur kaldı.

Yaratıcı Çözüm: Sebze Kasası İle Geçiş

Dereye dönen sokaklarda ilginç bir manzara yaşandı. Bazı vatandaşlar, suyun içerisine koydukları sebze kasalarıyla karşıya geçmeye çalıştılar. Bu yaratıcı çözüm, hayat kurtarıcı bir rol oynadı ve vatandaşların güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağladı.

Tedbirler Alınmalı

Meteoroloji yetkililerinin uyarıları, vatandaşların tedbirli olması gerektiğini bir kez daha vurguluyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan gibi risklerin yanı sıra, ulaşımda aksamaların da yaşanabileceği göz önünde bulundurularak gerekli önlemlerin alınması önem arz ediyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Vatandaşlardan Dereye Dönen Yola ‘Kasalı’ Çözüm

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!