Elazığ’da Sahte Polisler Vatandaşı 750 Bin tl Dolandırdı!

Elazığ'da Sahte Polisler Vatandaşı 750 Bin tl Dolandırdı
Elazığ'da Sahte Polisler Vatandaşı 750 Bin tl Dolandırdı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da, 12 Mart 2024 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, kendilerini Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde çalışan polis memuru olarak tanıtarak bir vatandaşı 750 bin lira dolandıran 2 şüpheli şahıs operasyonla yakalandı.

Polis Kimliğiyle Dolandırıcılık

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleşen operasyonda, şüphelilerin Arıcak ilçesinde bir vatandaşı polis olarak tanıtarak 21 bin Türk Lirası, bin 900 dolar, bin euro, 1 adet 5’i bir yerde, 4 adet yarım altın, 34 tam altın olmak üzere toplam 750 bin Türk Lirası değerinde dolandırdığı belirlendi.

Arama ve Yakalama Operasyonu

Polis ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemede, şüpheli şahısların Arıcak ilçesine geliş güzergahı belirlendi ve Şanlıurfa Hilvan’da 2 şüpheli şahıs ile birlikte dolandırıcılık konusu para ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Gözaltına Alınma ve İfade Süreci

Elde edilen delillerle birlikte zanlılar, operasyonun ardından gözaltına alındı ve Elazığ’a getirildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Sahte Polisler Vatandaşı 750 Bin tl Dolandırdı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!