Elazığ’da İşkur Bir Çok Meslekten İşçi Alımı Yapacak!

Elazığ’da İşkur Bir Çok Meslekten İşçi Alımı Yapacak!
Elazığ’da İşkur Bir Çok Meslekten İşçi Alımı Yapacak!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da iş arayanlar için müjde! İşkur, Elazığ’da birçok farklı meslekten işçi alımı yapacak. Alımlar, çeşitli özel sektör firmaları tarafından yapılacak. Beden İşçisi (Genel), Muhasebe Meslek Elemanı, Ön Büro Görevlisi (Otel Resepsiyoncusu), Üretim Şefi, Diş Hekimi Asistanı/Yardımcısı, Paketleme İşçisi, Muhasebe Elemanı, Kapıcı, Forklift Operatörü, Halkla İlişkiler Görevlisi, Veteriner Hekim, Ön Muhasebeci, Satış Danışmanı / Uzman Yardımcısı, Çiftlik İşçisi (Genel), Elektrikçi (Genel), Sekreter, Yumurta Paketleme İşçisi, Makine Teknisyeni, Pazarlamacı, Şoför-Yük Taşıma, İmal İşçisi, Beton Pompa-Püskürtme Operatörü, Akaryakıt Satış Elemanı (Pompacı), Kimya Mühendisi, Temizlik Görevlisi, Kepçeli Araç Operatörü, Depo Sevkiyat Sorumlusu, Satış Temsilcisi / Plasiyer, Forklift Operatörü, Diğer İmalat Ve İlgili İşçiler (Makine İle), Kalite Kontrol Sorumlusu, Aşçı Yardımcısı, Kesimci (Giyim), Temizlik Görevlisi, Forklift Operatörü, Satış Elemanı / Danışmanı, Servis Elemanı (Garson), Büro İşçisi, Çaycı – büro, otel ve diğer işyerlerinde, Çocuk Gelişimcisi/Çocuk Gelişim Uzmanı, Kuran Öğreticisi, Bilgisayar Teknik Servisçisi/Bilgisayar Donanım Teknisyeni ve bir çok meslekten işçi alımı yapılacak.

 

Başvuru Şartları ve Başvuru Nasıl Yapılır?

İşkur Elazığ tarafından yapılacak işçi alımlarına başvurabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak ve aranan diğer şartları taşımak gerekiyor. Aranan şartlar, alınacak mesleğe göre değişiklik gösterebilmektedir. İlgili mesleğin İşkur üzerinden arama yapılarak şartları öğrenebilirsiniz. İşkur Elazığ tarafından yapılacak işçi alımlarına başvurular www.iskur.gov.tr üzerinden online olarak yapılabilecek. Her Sektörün başvuru tarihi ve bitiş tarihi farklıdır tüm detaylara ilgili alımın sayfasında bulunmaktadır.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da İşkur Bir Çok Meslekten İşçi Alımı Yapacak!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!