Elazığ Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı İlanı: İşte Başvuru Şartları ve Tarihler!

Elazığ Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İşte Başvuru Şartları ve Tarihler!
Elazığ Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İşte Başvuru Şartları ve Tarihler!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’de birçok ilde sözleşmeli personel alımı yapmaktadır. Elazığ 13.Bölge Meteoroloji Genel Müdürlüğüne 1 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.  657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun (B) fıkrası kapsamında Elazığ’da istihdam edilmek üzere bir Meteoroloji Mühendisi alacak. İlan, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı çerçevesinde Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar doğrultusunda gerçekleştirilecek.

Başvuru Tarihleri ve Başvuru Şartları:

Başvurular, 21/02/2024 – 08/03/2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, en az 50 puan alan adaylar arasından seçilecek 1 Meteoroloji Mühendisi için özel ve genel şartları taşıyan adaylar aranmaktadır.

Genel şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde belirtilen şartları taşıma, sağlık sorunu olmama, askerlik durumu, 18 yaşını tamamlama, kamu haklarından mahrum bulunmama ve güvenlik soruşturması/Arşiv Araştırması olumlu sonuçlarını içermektedir.

Meteoroloji Mühendisi için özel şartlar arasında ise, ilgili pozisyon için uygun bölümlerden mezun olma, sağlık bakımından engel bulunmama, 2022 yılı KPSS Lisans P3 puan türünden en az 50 puan almış olma gibi kriterler yer almaktadır.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvuruların eksiksiz ve hatasız bir şekilde yapılması gerektiği vurgulanırken, başvuru sürecinde istenilen belgelerin tamamlanması büyük önem taşıyor. İlan kapsamında yerleştirme işlemleri, başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçların duyurulmasıyla ilgili detaylar, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesinde yer alacak. Başvurular e-Devlet üzerinden Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)adresinden 21/02/2024 – 08/03/2024 tarihleri arasında alınacaktır. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı İlanı: İşte Başvuru Şartları ve Tarihler!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!