Elazığ Hafız İmam Hatip ortaokulunda büyük başarı elde edildi

robotik-kodlama
robotik-kodlama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ hafız imam hatip ortaokulu öğrencileri yaptıkları çalışma da Hafızlar El Cezeri izinde denilen proje çok önemli başarılara imza attı. Küçük hafızlar El Cezeri izinde projesi ise Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ARGE ve proje daire başkanlığının gerçekleştirdiği başarılı örnekler sergisine yapılan 425 başvuru arasından ilk 50’ye girerek Ankara’da sergilenmeye hak kazandı.

robotik-kodlama
robotik-kodlama

Okul müdürü ve Proje koordinatörü okullarda hem hafızlık hem de kodlama eğitimleri verildiği söylendi. Öğrencilerin ise yazılım ve kodlama ile alakalı gelecek planlarının ve hayallerinin olduklarını da eklediler.

robotik-kodlama
robotik-kodlama

Proje Koordinatörü ve Okul Müdür Yardımcısı Deniz Özger, “Burada öğrencilerimize robotik ve kodlama eğitimleri vermekteyiz. Temel düzey eğitimlerimiz başladı öğrencilerimiz şuan orta düzey eğitim almaktadır. Özel bir proje uyguluyoruz projemizin adı Minik hafızlar El Cezeri’nin İzinde Projesi. Okulumuz örgün eğitimle birlikte hafızlık eğitimi vermektedir aynı zamanda öğrencilerimize burada robotik ve kodlama eğitimleri de vermekteyiz. Öğrencilerimizin sürekli geleceğe yönelik hayalleri var yazılım alanında kendilerini geliştirmek istiyorlar ilerde güzel yerlere gelmek istiyorlar örnek aldıkları rol model büyükleri var özellikle yazılım alanında. Başlamak istiyorlardı merakları vardı bizde bunları hayallerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla böyle bir proje hazırladık ” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Hafız İmam Hatip ortaokulunda büyük başarı elde edildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!