İzmir Karabağlar’da asfalt çalışmaları hız kesmedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Karabağlar’da asfalt çalışmaları hız kesmedi tüm detaylar haberimizin devamında…

İzmir Karabağlar'da asfalt çalışmaları hız kesmedi

Asfaltlama sezonunu değerlendiren İzmir’in Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İZMİR (İGFA) – İzmir’in Karabağlar Belediyesi’ne bağlı ekipler, eylül ayının ilk günlerinde de Üçkuyular Mahallesi’nde serim gerçekleştirdi. 12 Sokak 65/1 ve 65/2’deki çalışmaları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da denetledi.

Üçkuyular Mahalle Muhtarı Mualla Candaş’ın eşlik ettiği incelemede Başkan Selvitopu, mahalledeki vatandaşlarla sohbet etti. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Selvitopu, ekiplere kolaylıklar diledi.

Bu sene başarılı bir asfaltlama sezonu geçirdiklerini ve mümkün olduğunca daha çok sokakta serim yapmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, “Sezon öncesi gerekli hazırlıkları, stokları yapmanın yararını gördük. Çalışmalarımız ilk günkü hızıyla sürüyor. Sezon sonuna kadar da aynı şekilde devam edecek” dedi.

Başkan Selvitopu, asfaltmaların Karabağlar Belediyesi’nin kendi ekipleri ve son teknoloji araçlarıyla, tekniğine uygun şekilde yapıldığını da hatırlattı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Karabağlar’da asfalt çalışmaları hız kesmedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!