İstanbul’da Çince Yaz Kampı başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Çince Yaz Kampı başladı tüm detaylar haberimizin devamında…

İstanbul'da Çince Yaz Kampı başladı

Çin Kültür Merkezi’nin gelenekselleşen Çince Yaz Kampı programının İstanbul’daki etabı başladı. Programın Ankara etabı ise 22 Temmuz’da başlayacak. Çince eğitimlerinin yanında birçok Çin Kültür etkinliğinin düzenleneceği programda öğrenciler 2 ay boyunca eğitim alacaklar.

İstanbul (İGFA) – Çin Kültür Merkezi’nin gelenekselleşen Çince Yaz Kampı programının İstanbul’daki etabı başladı. Programın Ankara etabı ise 22 Temmuz’da başlayacak. Çince eğitimlerinin yanında birçok Çin Kültür etkinliğinin düzenleneceği programda öğrenciler 2 ay boyunca eğitim alacaklar.

Haftada 4 gün 4’er ders şeklinde uygulanacak olan “Çince Yaz Kampı Programı” ile öğrenciler Temel Seviye Çince eğitimlerini tamamlamış olacaklar.

Çin Kültür etkinliklerinin ilkini gerçekleştiren öğrenciler geleneksel Çin sanatlarından olan “Kağıt Kesme” sanatını deneyimlediler. Öğrenciler, grubun Çinli öğretmeni Zhou Yashan’ın organizasyonu ile önce kağıt kesme sanatı hakkında bir video izlediler. Ardından öğretmen öğrencilerine kağıt kesme sanatı yaptırdı.

25. Eğitim dönemine giren Çin Kültür Merkezi Türkiye’de Çin dili ve Çin kültürü eğitimi konusunda   önderlik etmeye devam ediyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Çince Yaz Kampı başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!